تفاوت کراتینه مو و پروتئین‌تراپی مو

تفاوت کراتینه مو و پروتئین‌تراپی مو
3 آذر 1403
بدون دیدگاه
تعداد بازدید : 248
فهرست محتوا

موی سالم نقش مهمی در جذابیت و زیبایی چهره دارد و بر روی اعتماد به نفس تاثیر زیادی می‌گذارد. برای همین این روزها افراد زیادی به دنبال بهترین روش برای افزایش زیبایی و درخشندگی موهای خود می‌روند. از روش‌های محبوب و پرطرفدار که در سالن‌های زیبایی زیادی ارائه می‌شود، میتوان به کراتینه و پروتئین‌تراپی مو اشاره کرد. کراتینه و پروتئین‌تراپی مو از روش‌های موثر در صافی و تقویت مو هستند و به داشتن موهای سالم و زیبا کمک زیادی می‌کنند. با این حال این روش‌ها از جهات زیادی همچون نوع مواد مصرفی و نحوه انجام با هم تفاوت دارند. در این مطلب قصد داریم در خصوص تفاوت کراتینه مو و پروتئین‌تراپی مو صحبت کنیم و با تاثیرات هر کدام بر روی مو آشنا شویم.

کراتینه مو چیست؟

کراتینه مو از روش‌های زیبایی و درمانی مو است که در دو نوع صافی (برزیلی) و احیا موجود و قابل انجام است. در کراتینه صافی یا کراتینه برزیلی، به صاف کردن مو با مواد خاصی پرداخته می‌شود. در کراتینه احیا هم از مواد تقویت‌کننده جهت تقویت و احیای موهای آسیب‌دیده استفاده می‌شود. با کراتینه موهای وز، مجعد و فر به خوبی درمان و بازسازی شده و خاصیت ارتجاعی و استحکام مو افزایش پیدا می‌کند. زمانی که مواد کراتین به طور اصولی بر روی موها گذاشته می‌شوند، کراتین به ساختار مو نفوذ کرده و آسیب‌های کوتیکول را از بین می‌برد. میزان ماندگاری و صافی موها بعد از کراتینه به عواملی همچون جنس و نوع مو و همچنین نوع مواد و تخصص کراتین‌کار بستگی دارد.

 

 

کراتینه مو چیست؟

 

پروتئین‌تراپی مو چیست؟

پروتئین‌تراپی از روش‌های موثر برای ترمیم و تقویت موهای آسیب‌دیده است و موها را تا حد زیادی احیا و آب‎رسانی می‌کند. خانم‌هایی که به دلیل استفاده مکرر از رنگ مو، دکلره و ابزارهای حرارتی همچون سشوار و اتوی مو دچار دهیدراته شدن و خشکی و شکنندگی مو شده‌اند، با این روش میتوانند به درمان موهای خود پرداخته و خشکی و وزی موها را برطرف نمایند. در پروتئین‌تراپی مو، پروتئین‌های ضروری مو که نقش مهمی در سلامت مو دارند، به عمق پوست و مو نفوذ کرده و موها تقویت و احیا می‌شوند.

 

 

پروتئین‌تراپی مو چیست؟

 

6 تفاوت کراتینه و پروتئین‌تراپی مو

حال که با کراتینه و پروتئین‌تراپی مو به طور مجزا آشنا شدیم، بهتر است به بررسی تفاوت‌های موجود میان این دو روش بپردازیم.

  1. تفاوت در نوع مواد

مهمترین فرق پروتئین‌تراپی و کراتین مو در نوع مواد مصرفی است. در کراتینه مو از مواد سرشار از پروتئین کراتین که از پروتئین‌های طبیعی و اصلی در مو است، استفاده می‌شود. کراتین تقریبا 90 درصد از ترکیب مو را تشکیل می‌دهد و کمبود آن منجر به مشکلاتی همچون خشکی، وزشدگی و ایجاد موخوره می‌شود. اما در پروتئین‌تراپی از انواع پروتئین‌های مختلف جهت مراقبت از مو و درمان مشکلات استفاده می‌شود. پروتئین‌ها به ساقه مو نفوذ کرده و به ترمیم آسیب‌های ساختاری، افزایش حفظ رطوبت و بهبود سلامت کلی مو می‌پردازند. از ترکیبات پروتئین‌تراپی مو میتوان به پروتئین‌های طبیعی همچون پروتئین تخم مرغ و سویا و پروتئین‌های نیمه هیدرولیز شده اشاره کرد.

  1. تفاوت از نظر کاربرد و هدف از انجام

کراتینه مو بیشتر به منظور صافی مو و افزایش درخشندگی و براقیت مو انجام می‌شود. با کراتینه صافی میتوان به موهای صاف و یکدستی دست پیدا کرده و زمان مورد نیاز برای حالت‌دهی به مو را کاهش داد. اما پروتئین‌تراپی بیشتر به منظور تغذیه و تقویت مو انجام می‌شود و در افزایش نرمی و لطافت موها نقش زیادی دارد. با پروتئین‌تراپی، به افزایش حجم و ضخامت موها کمک شده و موها کمتر در معرض شکنندگی و آسیب قرار می‌گیرند. همچنین این کار تاثیر زیادی در حفاظت از مو در برابر مواد شیمیایی نظیر رنگ‌ مو دارد. کراتینه برای انواع مو و پروتئین‌تراپی برای موهای آسیب‌دیده یا ضعیف شده کارآمد است.

  1. تفاوت در نحوه انجام

پروتئین‌تراپی و کراتینه مو در نحوه انجام نیز با هم تفاوت دارند. در کراتینه، موها در ابتدا شسته شده و سپس از مواد کراتین بر روی مو استفاده می‌شود. برای تثبیت این مواد در ساختار مو، نیاز به حرارت از طریق اتوی مو است. اما در پروتئین‌تراپی نیازی به اتوکشی نبوده و مواد برای مدت زمان خاصی بر روی موها قرار داده می‌شوند.

  1. تفاوت در میزان ماندگاری

یکی دیگر از تفاوت‌های کراتینه و پروتئین‌تراپی مو، تفاوت در میزان ماندگاری است. به طور کلی کراتینه مو از ماندگاری بیشتری نسبت به پروتئین‌تراپی مو برخوردار است و آثار آن بسته به میزان مراقبت، نوع مواد و غیره بین 3 الی 6 ماه باقی می‌ماند. اما ماندگاری پروتئین‌تراپی کمتر بوده و برای رسیدن به نتیجه مورد نظر و حفظ نرمی و رطوبت موها نیاز به انجام مکرر دارد.

  1. تفاوت از نظر معایب و عوارض

از آنجایی که در پروتئین‌تراپی تنها از مواد غنی از پروتئین استفاده شده و در آن خبری از مواد شیمیایی مضر نمی‌باشد، افراد با مشکل یا عارضه خاصی بعد از آن مواجه نمی‌شوند. اما برخی از مواد کراتینه دارای ماده‌ شیمیایی فرمالدهید هستند که ممکن است سبب ایجاد حساسیت و خارش پوست سر شود. هر چقدر این ماده به میزان کمتری در مواد کراتینه وجود داشته باشد، آسیب و عوارض کراتینه مو به حد قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

  1. تفاوت از نظر قیمت

به عنوان آخرین تفاوت کراتینه مو و پروتئین‌تراپی مو باید به تفاوت از نظر قیمت اشاره کرد. قیمت کراتین و پروتئین مو به عوامل متعددی همچون نوع مواد، تخصص و مهارت آرایشگر و حجم و قد موی مشتری بستگی دارد. با این حال معمولا پروتئین‌تراپی با هزینه کمتری نسبت به کراتینه مو انجام می‌شود. برای همین افرادی که به فکر بازسازی و احیای موهای خود با هزینه کمتر هستند، اغلب جذب این روش می‌شوند.

 

 

6 تفاوت کراتینه و پروتئین‌تراپی مو

 

جمع بندی

در این مطلب در خصوص تفاوت کراتینه مو و پروتئین‌تراپی مو صحبت کردیم و با 6 تفاوت موجود میان این روش‌ها آشنا شدیم. نوع مواد مصرفی، کاربرد و هدف از انجام کار، میزان ماندگاری، نحوه انجام و هزینه از مهمترین تفاوت‌های پروتئین‌تراپی و کراتینه مو است. با در نظر گرفتن این تفاوت‌ها و مزایا و معایب هر یک از آنها میتوانید بهترین روش را انتخاب کرده و از مزایای آن به خوبی بهره‌مند شوید. جهت پروتئین‌تراپی یا کراتینه مو با بهترین مواد میتوانید از خدمات سالن زیبایی فریماه نهالی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مقالات
مقالات پیشنهادی
میکروبلیدینگ چیست و چگونه انجام می‌شود؟
معرفی انواع مدل‌ها و تکنیک‌های رنگ مو
WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبان ما اینجاست ، تا به سوالات شما مشتری عزیز پاسخ دهد . هرسوالی دارید بپرسید !
سلام به شما ، چطوری میتونم کمکت کنم؟