فرق کاشت و اکستنشن مژه چیست؟ 7 تفاوت اصلی که نمی‌دانستید 

فرق کاشت و اکستنشن مژه چیست؟
28 فروردین 1404
بدون دیدگاه
تعداد بازدید : 482
فهرست محتوا

بسیاری از خانم‌ها برای داشتن مژه‌های بلند و پرپشت به سراغ روش‌هایی همچون کاشت و اکستنشن مژه می‌روند. با این روش‌ها میتوان به مژه‌های بلندی دست پیدا کرده و بدون نیاز به ریمل همیشه آراسته به نظر آمد. کاشت و اکستنشن مژه در مواردی با هم تفاوت دارند که برخی از افراد نسبت به آنها بی‌اطلاع هستند. در این مطلب قصد داریم در خصوص فرق کاشت و اکستنشن مژه صحبت کنیم و با 7 تفاوت اصلی آنها آشنا شویم.

کاشت مژه چیست؟

کاشت مژه تکنیکی است که به صورت موقت و دائم قابل انجام است. در حال حاضر کاشت مژه موقت بسیار رایج و محبوب است و افراد بیشتری به سراغ آن می‌روند. در کاشت مژه از موهایی که نزدیکترین جنس به موهای طبیعی را دارند، جهت پرپشت‌تر و بلندتر شدن مژه‌ها استفاده می‌گردد. برای کاشت مژه دائم هم باید به پزشک مراجعه شود. چرا که این روش با ایجاد برش همراه است و در صورت عدم تخصص ممکن است با آسیب‌های جبران‌ناپذیری همراه باشد. از روش‌های کاشت دائم مژه باید به پیوند مژه طبیعی، عمل جراحی و روش میکروسرجری اشاره کرد.

انواع کاشت مژه

کاشت مژه در حالت کلی به دو روش انجام می‌شود:

  • کاشت مژه موقت: این تکنیک نسبت به نوع دائم محبوب‌تر است. در کاشت مژه موقت از تارهای مژه مصنوعی با چسب گیاهی موقت استفاده می‌شود. ماندگاری کاشت مژه موقت نسبت به دائم کمتر است و در حدود 2 الی 4 هفته ماندگار است. در خصوص انواع مدل کاشت مژه موقت هم باید به کاشت تار به تار، کاشت سه بعدی، کاشت ابریشمی و کاشت نامرئی اشاره کرد.
  • کاشت مژه دائم: این تکنیک باید توسط پزشک متخصص و در کلینیک انجام شود. برای انجام آن هم به ایجاد برش‌های ریز بر روی پلک پرداخته شده و فولیکول‌های موی طبیعی در آنها قرار داده می‌شود. برای همین کاشت مژه دائم بیشتر به افرادی پیشنهاد می‌شود که به دلیل بیماری یا آسیب‌هایی همچون سوختگی، مژه‌های طبیعی خود را از دست داده‌اند.

 

انواع کاشت مژه

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه تکنیکی است که در آن تارهای مژه به وسیله چسب مخصوص به مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شوند. مژه‌های استفاده شده در این روش سایزهای مختلفی دارند و بسته به سلیقه مشتری و مدل چشم‌ها از سایز 6 تا 18 میلی متر قابل انتخاب می‌باشند. چسبیدن مژه‌های مصنوعی به صورت تار به تار بر روی مژه‌های طبیعی سبب زیباتر شدن چشم‌ها و پرپشت شدن مژه‌ها می‌شود.

انواع اکستنشن مژه

از رایج‌ترین انواع اکستنشن مژه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اکستنشن مگا والیوم: اکستنشن مدل مگا والیوم برای افرادی که مژه‌های کم پشتی دارند مناسب است. در این روش از مژه‌های مصنوعی با ضخامت 0.3 الی 0.5 میلی متر استفاده شده و حجم زیادی به مژه‌ها داده می‌شود. در اکستنشن مگا والیوم بین هر دو تار مژه طبیعی از 5 الی 15 تار مژه مصنوعی استفاده می‌شود.
  • اکستنشن والیوم: این تکنیک نسبت به نوع قبلی از حجم کمتری برخوردار است. در این روش بین هر دو تار مژه طبیعی از 2 الی 5 تار مژه مصنوعی با ضخامت 0.5 استفاده می‌شود.
  • اکستنشن کلاسیک: در این روش بین هر دو تار مژه طبیعی، یک تار مژه مصنوعی با ضخامت 0.4 میلی متر قرار داده می‌شود. برای همین چشم‌ها حالت طبیعی به خود می‌گیرند.
  • اکستنشن اسپایکی: این روش نسبت به تکنیک‌های قبلی متفاوت‌تر است. در این روش مژه‌های مصنوعی با سایزهای متفاوت به تمام مژه‌های طبیعی وصل می‌شوند.
  • اکستنشن گربه‌ای: در این روش هر چقدر به گوشه خارجی چشم‌ها نزدیک‌تر می‌شویم، به تراکم و سایز مژه‌ها افزوده می‌شود. برای همین چشم‌ها همچون چشم گربه حالت کشیده‌ای پیدا می‌کنند.
  • اکستنشن هیبریدی: این تکنیک در اصل یک اکستنشن نامرتب است و قانون و قاعده خاصی ندارد. در حال حاضر هم از محبوبیت زیادی برخوردار است.

 

انواع اکستنشن مژه

7 تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه

مهمترین تفاوت‌های کاشت و اکستنشن مژه به شرح زیر است:

1. تفاوت در میزان ماندگاری

یکی از تفاوت‌های مهم کاشت و اکستنشن مژه در دوام و میزان ماندگاری آنها است. کاشت مژه موقت معمولا در حدود 2 الی 4 هفته ماندگاری دارد. اما اکستنشن مژه در حالت معمول بین 21 الی 30 روز ماندگار است.

2. تفاوت در مدت زمان ترمیم

یک فرق اکستنشن و کاشت مژه موقت در مدت زمان ترمیم است. کاشت مژه مصنوعی نیازی به ترمیم نداشته و بعد از گذشت مدت زمانی چسب‌های آن شل شده و به راحتی از روی پلک جدا می‌شوند. اما اکستنشن مژه هر 20 الی 30 روز یک بار به ترمیم نیاز دارد. در صورتی هم که نیاز به ریموو اکستنشن مژه باشد باید به آرایشگاه مراجعه کرده تا با مواد مخصوص به جدا کردن آنها پرداخته شود.

3. تفاوت از نظر مدت زمان انجام و نحوه انجام

برای اکستنشن مژه به زمانی در حدود دو ساعت نیاز است. اما کاشت مژه در مدت زمان کوتاه‌تری انجام می‌شود. البته مدت زمان انجام اکستنشن مژه به نوع آن نیز بستگی دارد. نحوه انجام کاشت مژه موقت هم با استفاده از چسب مخصوص کاشت بر روی ساقه‌های مژه است.

4. تفاوت از نظر نیاز به مراقبت

چسب اکستنشن مژه به مراقبت بیشتری نیاز دارد. چرا که برخورد هرگونه چربی یا حلال‌های آرایشی با آن سبب شل شدن چسب و ریزش مژه‌ها می‌شود. این مسئله جلوه بدی در مژه‌ها ایجاد می‌کند. برای همین بعد از اکستنشن مژه باید مراقبت بیشتری از مژه‌ها کرده تا به دوام و ماندگاری آنها کمک شود.

5. تفاوت از نظر ظاهر و نتیجه

اکستنشن مژه نسبت به کاشت مژه موقت از ظاهر طبیعی‌تری برخوردار است. دلیل آن هم به خاطر کاشت مژه‌ها به صورت تار به تار است که سبب کسب نتیجه مطلوبی از آن می‌شود.

6. تفاوت از نظر عوارض

اکستنشن مژه آسیبی به مژه‌های طبیعی نرسانده و ماندگاری خوبی دارد. البته در صورتی که توسط افراد با تجربه و با استفاده از مواد مرغوب و با کیفیت انجام شود. اما برخی از روش‌های کاشت مژه ممکن است سبب حساسیت پوست و بروز عوارضی همچون التهاب، کبودی و حتی عفونت شود.

7. تفاوت از نظر هزینه

به عنوان آخرین فرق اکستنشن و کاشت مژه موقت میتوان به تفاوت در هزینه اشاره کرد. به طور کلی قیمت کاشت مژه نسبت به هزینه اکستنشن مژه بیشتر است. به خصوص اگر قرار بر کاشت مژه دائمی باشد که باید در کلینیک و توسط پزشک متخصص انجام شود. هزینه اکستنشن مژه هم به عواملی همچون نوع مژه‌های مصرفی، نوع چسب و مهارت مژه‌کار بستگی دارد.

 

7 تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه

جمع بندی

در این مطلب در خصوص فرق کاشت و اکستنشن مژه صحبت کردیم و با 7 تفاوت اصلی آنها آشنا شدیم. در صورتی که قصد دارید مژه‌های خود را با بهترین متریال اکستنشن کنید، از خدمات سالن زیبایی فریماه نهالی در این زمینه میتوانید بهره ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مقالات
مقالات پیشنهادی
میکروبلیدینگ چیست و چگونه انجام می‌شود؟
معرفی انواع مدل‌ها و تکنیک‌های رنگ مو
WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبان ما اینجاست ، تا به سوالات شما مشتری عزیز پاسخ دهد . هرسوالی دارید بپرسید !
سلام به شما ، چطوری میتونم کمکت کنم؟