فیس فریم یکی از تکنیکهای جدید در صنعت زیبایی و مد است و در سالهای اخیر مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. این تکنیک از روشهای بسیار سریع، راحت و ارزان برای تغییر استایل و ظاهر محسوب شده و تنها بر روی موهای جلو انجام میشود. در واقع در این روش بخش زیادی از موها دست نخورده و سالم باقی میماند و تنها رنگ جلوی موها تغییر پیدا میکند. در ادامه مطلب با تکنیک فیس فریم و نحوه انجام آن بیشتر آشنا خواهیم شد.
فیس فریم چیست؟
فیس فریم (Face Frame) از تکنیکهای نسبتا جدید برای تغییر استایل و ظاهر مو است و نوعی بالیاژ مو نیز محسوب میشود. چرا که با ایجاد روشنایی بیشتر در اطراف صورت سبب برجستهتر شدن اجزای صورت میشود. در این تکنیک که به آن مش جلوی مو، قاب کردن صورت و مانی پیسز نیز گفته میشود، تنها موهای جلو و اطراف صورت رنگ میشوند. در واقع موهای پشت، دست نخورده و سالم باقی میمانند. از آنجایی هم که تنها بخش کوچکی از مو رنگ میشود، هزینه آن نسبت به روشهایی مانند هایلایت و لولایت پایینتر است. برای همین بسیاری از خانمها، خصوصا دختران جوان از این تکنیک استقبال زیادی میکنند.
تاثیر فیس فریم بر چهره
در حال حاضر تکنیک فیس فریم از تکنیکهای نوآورانه در دنیای آرایش و زیبایی محسوب میشود. این تکنیک با هدف قابگیری چهره و برجستهسازی ویژگیهای صورت طراحی شده است. آرایشگران با این تکنیک بخشهایی از موهای جلو و اطراف صورت را به گونهای رنگ میکنند که گویی یک قاب در دور چهره ایجاد شده است. برای همین با ایجاد سایه روشنهای ظریف نه تنها سبب افزایش زیبایی مو میشود، بلکه فرم صورت را هم به شکل خاصی بهبود میبخشد.
تفاوت فیس فریم و بالیاژ مو
در بخش اول اشاره کردیم که فیس فریم نوعی بالیاژ مو محسوب میشود. با این حال تفاوتهایی میان فیس فریم و بالیاژ مو وجود دارد. تفاوت اصلی این روشها در هدف، نحوه اجرا و نتیجه نهایی است. بالیاژ تکنیکی است که بر روی کل موها انجام میشود و سبب ایجاد سایههای روشن در طول مو میشود. اما فیس فریم تنها بر روی موهای اطراف صورت انجام میشود. در اجرای این روش به دقت زیادی نیاز است تا هارمونی بین رنگ مو و فرم صورت ایجاد شود. اما بالیاژ راحتتر انجام شده و سبب ایجاد حالت سه بعدی در موها میشود.
نحوه انجام فیس فریم در آرایشگاه
فیس فریم از تکنیکهایی است که بهتر است در آرایشگاه و توسط افراد ماهر و با تجربه انجام شود. چرا که در عین ساده به نظر رسیدن، به دقت، مهارت و تجربه بالایی نیاز دارد. مراحل اجرای فیس فریم در آرایشگاه به شرح زیر است:
-
مشاوره و ارزیابی رنگ پوست
آرایشگران حرفهای برای انتخاب بهترین رنگ مو به رنگ پوست، رنگ چشم و رنگ طبیعی موهای مشتری توجه زیادی دارند. برای انتخاب رنگ فیس فریم هم باید به این موارد توجه کرد. ارزیابیهای اولیه در کسب بهترین نتیجه از فیس فریم تاثیر بسزایی دارد.
-
آمادهسازی مو
بعد از مشخص شدن رنگ مو نوبت به آمادهسازی مو میرسد. در این مرحله در صورت نیاز به شستشوی مو پرداخته میشود. بعد از آن آرایشگر موها را به بخشهای مختلف تقسیم کرده و برای اعمال رنگ آماده میکند. آمادهسازی و بخشبندی مو هم در جذب بهتر رنگ و کسب نتیجه مطلوب تاثیر زیادی دارد.
-
اعمال رنگ
آرایشگر در این مرحله با دقت و توجه زیاد اقدام به اعمال رنگهای مدنظر بر روی موهای اطراف و جلوی صورت میکند. برای این کار هم میتوان از فویل و یا تکنیک دست آزاد استفاده کرد. رنگ مو باید بر روی نواحی مورد نظر به خوبی قرار گرفته تا جذب خوبی داشته باشد.
-
شستشو و استایل نهایی
بعد از گذشت زمان لازم برای جذب رنگ، موها با دقت شسته میشوند. برای این کار هم از شامپو و نرم کننده مخصوص موهای رنگ شده استفاده میشود تا به تثبیت و دوام رنگ کمک شود. بعد از خشک کردن مو هم نوبت به استایل مو میرسد. در این مرحله نتیجه کار را به خوبی میتوان مشاهده کرد. در اتمام کار آرایشگر توصیههای لازم برای مراقبت از موهای رنگ شده و افزایش دوام فیس فریم را به مشتری گوشزد میکند.
انواع فیس فریم بر اساس فرم صورت
انواع سبک فیس فریم بر اساس فرم صورت به شرح زیر است:
-
فیس فریم برای صورت گرد
برای صورتهای گرد معمولا به ایجاد خطوط عمودی و کشیدگی صورت دقت میشود. برای همین در اجرای این تکنیک به استفاده از رنگهای تیرهتر در کنارههای صورت و رنگهای روشنتر در بخش جلوی مو پرداخته میشود. این کار باعث کشیدهتر به نظر رسیدن صورت میشود.
-
فیس فریم برای صورت بیضی
صورتهای بیضی به عنوان فرم ایدهآل صورت شناخته میشوند. حال با تکنیک فیس فریم میتوان این فرم صورت را جذابتر و زیباتر کرد. برای این کار هم از ترکیب هایلایتهای ظریف و لولایتهای ملایم در اطراف صورت استفاده میشود تا بعد و عمق خوبی ایجاد شود. با تمرکز بر روی استخوانهای گونه و خط فک، به برجستهتر به نظر رسیدن آنها کمک میشود.
-
فیس فریم برای صورت مستطیلی
صورتهای مستطیلی از طول بیشتری نسبت به عرض برخوردارند. برای همین آرایشگر از رنگهای روشنتر در نواحی گونهها و خط فک استفاده میکند تا عرض صورت را بیشتر نشان دهد. با ایجاد سایههای ملایم در نواحی بالای پیشانی و زیر چانه هم به کوتاهتر به نظر رسیدن طول صورت کمک میکند.
-
فیس فریم برای صورت قلبی
صورتهای قلبی شکل از پیشانی پهن و چانه باریک برخوردار هستند. در اجرای فیس فریم برای صورتهای قلبی، از رنگهای تیرهتر در اطراف شقیقهها و بالای پیشانی استفاده میشود. این کار باعث میشود تا پهنای بالای صورت کمتر نشان داده شود. از رنگهای روشنتر هم در اطراف چانه و فک استفاده میشود.
بهترین رنگ برای تکنیک فیس فریم
برای اجرای تکنیک فیس فریم از رنگهای مختلفی میتوان استفاده کرد. فیس فریم دودی، فیس فریم یخی و فیس فریم استخوانی از رنگهای محبوب و پرطرفدار این تکنیک به شمار میروند. همچنین رنگهای فانتزی نظیر بنفش و آبی نیز در اجرای این تکنیک محبوبیت زیادی دارند. با این حال به طور کلی برای انتخاب رنگ موی مناسب فیس فریم باید حتما به رنگ پوست و رنگ چشمها توجه کرده و بر این اساس بهترین رنگ مو را انتخاب کرد.
جمع بندی
در این مطلب در خصوص تکنیک فیس فریم و نحوه اجرای آن صحبت کردیم. اگر به دنبال ایجاد تغییر خاص و جذاب در چهره خود هستید، تکنیک فیس فریم را امتحان کنید. در این تکنیک تنها موهای جلو و اطراف صورت رنگ شده و نیازی به رنگ کردن کل مو نمیباشد. برای اجرای فیس فریم با بهترین رنگ و متریال میتوانید از خدمات سالن زیبایی فریماه نهالی استفاده نمایید.